Besplatni Programi za Crtanje Namestaja

Prigrani Za Crtanje Namestaja

Besplatni program za crtanje nameštaja pruža dizajnerima alate neophodne za konceptualizaciju i dizajn nameštaja profesionalnog kvaliteta. Dok velika preduzeća uglavnom koriste plaćeni softver, to nije uvek moguće za mala i srednja preduzeća. Stoga je odabir besplatnog softvera za dizajn nameštaja najbolja opcija.

Besplatni Programi za Crtanje Namestaja:

Najbolji besplatni program za crtanje nameštaja je...

Ako govorimo o 3D dizajnu i modelovanju, SolidWorks dolazi na jedno od najboljih mesta. Dolazi sa nizom različitih funkcija i alata.

Top 10 Najboljih programa za crtanje namestaja

Ovo je najbolji besplatni program za crtanje nameštaja. Daje Vam slobodu da isprobate različite materijale, teksture i 3D elemente za svoje kreacije. Najbolji deo SolidWorks-a je to što se lako može integrisati sa softverom treće strane (third party). U stvari, pruža katalog partnerskog softvera i biblioteka za obradu drveta, tako da dizajneri mogu da iskoriste najbolje od softvera za dizajn nameštaja besplatno. Međutim, sa svim svojim karakteristikama, SolidWorks je samo za iskusne dizajnere. Ako ga uporedimo sa Google SketchUp-om, olakšanje na SolidWorks-u zahteva više vremena.

Karakteristike SolidWorks-a:

Cena Programa za Crtanje Namestaja:

Zajedno sa besplatnom verzijom, postoje različiti planovi cena SolidWorks-a za akademske, studentske, istraživačke, komercijalne, startup i preduzetničke svrhe.

Besplatni Programi za Crtanje Enterijera

Google SketchUp je verovatno najčešće korišćeni besplatni softver za 3D modeliranje na tržištu. Kao i SolidWorks, Google SketchUp podržava niz funkcija za izgradnju projekata kao što su ormari, police za knjige i stočići. Jedna od najzgodnijih funkcija Google SketchUp-a je to što možete da delite svoj dizajn na mreži sa drugim dizajnerima da biste od njih dobili kreativne povratne informacije. Uz pomoć softvera za dizajn nameštaja, takođe možete da potražite tuđe radove da biste dobili inspiraciju i da ih koristite kao referencu za sopstveni dizajn.

Karakteristike Google SketchUp-a:

Cena Programa za Crtanje Namestaja:

Postoji besplatna verzija softvera za dizajn nameštaja Google SketchUp. Međutim, možete uživati u njegovim poboljšanim funkcijama koje se naplaćuju godišnje.

, BesplatniProgrami za Crtanje Kuca

Poliboard Cabinet Design je posebno namenjen dizajniranju polica i ormara. Podržava 3D dizajn ormara, i samim tim možete prilagoditi svoj kabinet prema vašim zahtevima. Softver za 3D dizajn nameštaja dalje nudi ogromnu kolekciju ručki, tekstura vrata i još mnogo korisnih opcija. Uz pomoć svog interfejsa za 3D modeliranje, dizajneri mogu da posmatraju, dodaju i modifikuju čak i najsitnije detalje.

Karakteristike Polyboard Cabinet Design-a:

Cena Programa za Crtanje Namestaja:

Besplatna/demo verzija uključuje sve funkcije i alatke. Jedina stvar koju ne radi je da štampa proizvodne dokumente kao što su vaša lista za sečenje, planovi i CNC datoteke.

Crtanje Namestaja

Softver za izradu nacrta za dizajniranje nameštaja od drveta kao i za uređenje enterijera. Dizajneri mogu verovati softveru ne samo za vizuelizaciju, projektovanje, osmišljavanje i deljenje svih poslova, već i za kreiranje svih vrsta dizajna, od jednostavnih do najkomplikovanijih. Najpogodniji aspekt CADPro-a je da možete direktno da izvozite i pošaljete svoj dizajn putem E-Maila, jer pruža mogućnost slanja vašeg dizajna ili čuvanja nacrta u PDF formatu. Kompatibilan je sa raznim drugim softverima.

Pored toga, može se integrisati na takav način da se mogu skicirati, skenirati i učitavati dizajni i nastaviti rad na CADPro-u. Softver za nameštaj pruža dodatne funkcije koje se mogu koristiti za komunikaciju sa klijentima, kao i sa kolegama.

Karakteristike CADPro Furniture Design Software-a:

Cena Programa za Crtanje Namestaja:

CADPro uključuje besplatne simbole i slike! 

Najlepsi Namestaj

PRO100 je prilično sličan CADPro-u, ali neki dizajneri tvrde da je jedan bolji od drugog. Njegova najnovija verzija pruža najsavremenije funkcije kao što je format izvoza dizajna u 3D Panoramu za mobilne uređaje, VR naočare i web stranice (prikaz od 360°) i izvoz u formate slikovnih datoteka kao što je .jpg, .png.

Pored toga, može se integrisati na takav način da se mogu skicirati, skenirati i učitavati dizajni i nastaviti rad na CADPro-u. Softver za nameštaj pruža dodatne funkcije koje se mogu koristiti za komunikaciju sa klijentima, kao i sa kolegama.

Karakteristike PRO100 Furniture Design-a:

Cena Programa za Crtanje Namestaja:

Ovaj softver se naplaćuje na godišnjem nivou!

Besplatni Programi za Crtanje Namestaja

Woodwork for Inventor je softver za dizajn nameštaja, koji prati pristup dizajna skeletnog modeliranja. Koristeći ovaj softver, možete kreirati brzi dizajn prototipa za panele. Pomaže u generisanju industrijskih specifikacija, automatizovanom postavljanju komponenti i automatskom oblikovanju. Svi tipovi dizajnera nameštaja mogu da koriste ovaj softver za dizajn stambenih kuhinja, dizajn butika nameštaja i dizajn izloga u komercijalne svrhe. Woodworks for Inventor pomaže u kreiranju dizajna nameštaja od nule i značajno smanjuje ukupno vreme isporuke

Karakteristike Woodwork for Inventor-a:

Cena Programa za Crtanje Namestaja:

Probna verzija ovog softvera za dizajn nameštaja dostupna je besplatno i kada se ovaj četrdesetpetodnevni probni period završi, možete nastaviti da koristite ovu aplikaciju iako sa ograničenim funkcijama.

Besplatni Programi za Crtanje Eksterijera

Profesionalci za obradu drveta koriste softver za nameštaj SketchList za kreiranje 3D planova za kuhinje, ormare i sve druge dizajnove nameštaja. Sve što treba da uradite je da unesete dimenzije i opcije drvnog materijala da biste automatski generisali izveštaje. Ima važnu ulogu u planiranju, kupovini i proizvodnji savremenog dizajna nameštaja.

Karakteristike SketchList-a:

Cena Programa za Crtanje Namestaja:

Ovo nije besplatan softver za dizajn nameštaja. Međutim, možete ga dobiti po razumnoj ceni od oko 93$.

Možda će Vam se svideti...