Logo Dizajner

Logo Dizajner

Povoljan i kreativan Dizajn Logotipa.

Logo Dizajn je najvažniji korak prilikom izgradnje brenda. Uz saradnju, Vi i Logo Dizajner dolazide do jedinstvenog rešenja koje odgovara samo Vama.

Dobrodošli u Sajtovnicu. Mi smo Agencija koja nudi izvanredan Logo Dizajn u Srbiji i koja Vas neće izneveriti. Naš Logo Dizajner je izuzetno posvećen i spreman da stavi klijente na prvo mesto. Od početnog susreta do cilja, jedinstvena lična pažnja držaće Vas u toku dok se Vaše iskustvo razvija.

Dizajn Logotipa zahteva strpljenje, žudnju za uspehom i strast za stvaranjem. Radujemo se mogućnosti da radimo sa vama na Vašem Logo Dizajn projektu.

Logo Dizajn - Logo Dizajner - Sajtovnica

Dizajn Logotipa

Kada pomenete Dizajn Logotipa mi mislimo na celokupno iskustvo. Od prvog osmeha koji Vam je bio upućen do isporučivanja projekta, Logo Dizajner će se potrudi da poželite ponovo da sarađujete sa nama. Individualna pažnja nam je na prvom mestu, obraćamo Vam se po imenu i poštujemo Vaše vreme. Ceo proces ćemo obaviti bez nepotrebne gnjavaže.

Šta ispručuje najbolji Logo Dizajner?

Logo Dizajn Cena

Način na koji naplaćujemo logo dizajn usluge je jednostavan. Ne naplaćujemo po satu, već po našem kvalitetu rada. S obzirom na to, saradnja sa nama će uvek biti isplativa.

Unikatan Dizajn Logotipa

Zaista je tako. Naši radovi su neponovljivi. Kad god naš Logo Dizajner radi na novom projektu, bilo da imate firmu ili ne, veliku pažnju obraćaju na autentičnost. Nijedan Logo koji napusti Sajtovnicu neće biti kopija i samim tim biće jedini na svetu! Naša unikatnost radova je nešto čime se ponosimo i što isporučujemo svakom klijentu.

Dizajn Logo u Srbiji

Za razliku od drugih agencija kojima se u podudi nalazi Web Dizajn, Logo Dizajn i SEO Optimizacija, mi kompletan proces izvršavamo u Srbiji. Tako je, od početka pa sve do predaje Vašeg projekta, Vaši podaci ne napuštaju Srbiju. Izrada Logoa u Srbiji je nešto čime se mi ponosimo, i smatramo da je neophodno imati na našim prostorima.

Logo Dizajner - Sajtovnica

Kako naručiti Dizajn Logotipa?

Jendostavno je! 

Zakažite Logo Dizajn besplatnu konsultaciju već danas tako što ćete popuniti upitnik. 

Nakon toga, neko iz našeg Logo Dizajn tima će Vam se ubrzo javiti putem mobilnog telefona.

Tu Vaš Dizajn Logotipa počinje.

Logo Dizajner

Kao sto već znate, Logo Dizajn je jedna od glavnih stvari pri otvaranju ili renoviranju jednog biznisa. Uz dobrog Logo Dizajnera, logotip Vam može pomoći da izgraite brend i prikažete Vaš biznis i priču.

Kako Logo Dizajner pravi izvanredan logo?

“Svako može da napravi lep logo.“ U praksi nije baš tako. 

Naime, kvalitetan logo koji odgovara samo Vašem brendu, počinje od Vas. Vi i Logo Dizajner morate izdvojiti vreme kako biste sa njim podelili Vašu pirču, Vaše ambicije i ciljeve kako bi on mogao da isporući što bolji rad koji odgovara samo Vama. 

Svaki biznis je različit, svaka ideja je jedna zasebna kreacija, i samim tim, za svaku on njih moramo da kreiramo unikatan logo.

Proces Logo Dizajna

Od momenta kad stupimo u kontakt, do momenta kada novi logotip dođe u Vaše ruke, Logo Dizajner je odgovoran da prati proces koji garantuje uspeh.

01.
Logo Dizajner koji sluša...

Prvi korak ka uspešnom Logo Dizajnu je da Logo Dizajner ima izuzetnu veštinu slušanja. Neophodno je da Logo Dizajner ume da shvati i da razume potrebe svakog klijenta kako bi mogao da isporuči jedinstven proizvod koji odgovara Vašem brendu.

02.
Skiciranje...

Drugi, nazaobilazni, korak je skica. Logo DIzajner mora da se koncetriše, i da sa informacijama koje je prikupio, pristupi skiciranju. Finalni proizvod ne zavisi od ovog dela, jer je ovo samo skica. Klijent može da izmeni logo u narednom koraku.

03.
Revizije...

Treći korak su revizije. U ovom koraku, Logo Dizajner će klijentu da pošalje ne dovršenu verziju logoa. Nakon što je klijent pregledao poslati logo, može da pošalje sugestije, kritike koje bi voleo da Logo Dizaner zameni, ispravi. 

Ako nismo pogodili boju, možete nam skrenuti panžnju na to i s lakoćom ćemo to ispraviti.

04.
Predavanje Logotipa...

Četvrti i finalni korak je predavanje projekta. Nakon sto ste zadovoljni sa logoom koji smo kreirali, biće nam drago da Vam ga uručimo. Naravno, logo će Vam biti poslat u svim formatima, .jpg, .png, .svg. Radujemo se našoj saradnji.

Dizajn Logotipa Online

Kompletna izrada logoa, podrazumeva mnoštvo faktora koji utiču na brzinu izrade kao i na vreme neophodno za projekat.

Od skiciranja, do tečne komunikacije sa klijentom, pa sve do realizacije i revizije projekta.

Kao što možete da pretpostavite, ceo ovaj proces bi i za nas i za Vas bio veoma zahtevan kada ga ne bismo izvodili online.

Tako je, ceo proces komunikacije sa logo dizajnerom se obavlja online.

Bez potrebe za prekomernim sastancima.

Sajtovničari Vam omogućavaju da ovaj projekat obavite brzo uz par klikova i par telefonskih poziva, kako biste što pre mogli da se vratite Vama bitnijim stvarima.

CENA...

Logo Dizajn

Kada se radi o Logo Dizajnu, cena je važan faktor. Cilj svakog klijenta je da dobije kvalitetan logo po pristupačnoj ceni.

Kod nas, novčana investicija za izradu logotipa 300€, što je u skladu sa kvalitetom našeg rada. Naši Logo Dizajneri pristupaju svakom projektu sa pažnjom i kreativnošću kako bi stvorili unikatan i prepoznatljiv logo koji će biti savršeno prilagođen potrebama klijenta.

Uz našu cenu, klijenti dobijaju i vrhunsku uslugu koja uključuje različite varijante i koncepte logotipa, kao i konačni dizajn u različitim formatima i veličinama koji su spremni za korišćenje na svim medijima. Takođe, nudimo i mogućnost naknadnih izmena kako bismo bili sigurni da je klijent zadovoljan konačnim proizvodom.

Verujemo da je cena od 300€ pristupačna za naš kvalitetan rad i nadamo se da će to biti prepoznato od strane naših klijenata koji traže vrhunskog Logo Dizajnera uz minimalnu investiciju.

Dizajn Logo - Koje vrste postoje?

Postoji mnogo vrsta logoa koje se mogu koristiti u dizajnu, a svaka vrsta ima svoje prednosti i nedostatke u zavisnosti od potreba klijenta. Logo dizajn može biti ključan za uspeh bilo koje kompanije ili brenda, a kvalitetan logo dizajner će se pobrinuti da logo odražava vrednosti i misiju brenda na najbolji mogući način.

Jedna od vrsta logoa je tekstualni logo, koji se sastoji samo od imena brenda napisanog u jednostavnoj fontu. Ova vrsta logoa može biti veoma efikasna ako je ime brenda jedinstveno i prepoznatljivo. Primeri brendova sa tekstualnim logom su Google, Coca-Cola, i IBM.

Ikonografski logo je druga vrsta logoa, koji se sastoji od jednog simbola ili ikone koja predstavlja brend. Ova vrsta logoa je korisna kada brend želi da se fokusira na simboliku i da se poveže sa određenom slikom ili idejom. Primeri brendova sa ikonografskim logom su Apple, Nike i Twitter.

Kombinovani logo je treća vrsta logoa, koja kombinuje tekst i ikonu u jedan logo. Ova vrsta logoa se koristi kada brend želi da naglasi i ime i simboliku brenda. Primeri brendova sa kombinovanim logom su McDonald’s, Adidas i BMW.

Još jedna vrsta logoa je emblematični logo, koji je sličan kombinovanom logu, ali se razlikuje po tome što se tekst i ikona nalaze unutar jednog oblika. Ova vrsta logoa može biti veoma efikasna kada brend želi da stvori prepoznatljiv simbol koji se lako može preneti na različite medije. Primeri brendova sa emblematičnim logom su Starbucks i Harley-Davidson.

Uz ove vrste logoa, postoje i druge vrste kao što su animirani logo, minimalistički logo, retro logo, i mnoge druge. Logo dizajner će uzeti u obzir sve faktore kao što su ciljna grupa, misija i vrednosti brenda, kao i trendove u dizajnu, kako bi kreirao logo koji najbolje odgovara potrebama klijenta.

Komunikacija sa Logo Dizajnerom je ključna...

Komunikacija je ključni faktor u procesu dizajniranja logotipa. Bez dobre komunikacije između klijenta i logo dizajnera, moguće je da se konačni proizvod neće u potpunosti uklopiti u viziju klijenta.

Važno je da klijent iznese svoje želje i očekivanja vezana za logotip, kao i da bude otvoren za sugestije i ideje logo dizajnera. Logo dizajner treba da sluša i razume klijentove potrebe, i da pruži svoje profesionalno mišljenje kako bi se došlo do konačnog dizajna koji će biti usklađen sa vizijom klijenta.

Komunikacija treba da bude redovna i transparentna kako bi se izbegle nejasnoće i nesporazumi. Klijent treba da bude uključen u proces izrade logotipa i da bude u mogućnosti da pregleda i da daje povratne informacije o koncepcijama i predlozima.

U konačnici, dobra komunikacija između klijenta i logo dizajnera je ključna za uspešan dizajn logotipa koji će biti prepoznatljiv i odgovarati klijentovim potrebama.

Logo Dizajn Srbija - Česta Pitanja

Ovde možete pronaći odgovore na neka od najčešće postavljanih pitanja vezanih za Logo Dizajn proces. U slučaju da imate dodatnih pitanja, pošaljite nam ih na office@sajtovnica.com.

Na dužinu trajanja našeg Logo Dizajn projekta utiče mnoštvo faktora. Neki od njih su koliko brzo možete da nam date povratne informacije, broj revizija i drugi… Naš standardni vremenski okvir je 1-3 nedelje.

Sam Dizajn Logotipa zahteva saradnju. Neophodno je da podelite sa nama Vaše ciljeve i ambicije kako bismo mogli bolje da razumemo Vaš brending i poruku koju šaljete svetu.

U zavisnodti od paketa koji ste izabrali, imaćete pravo na dve, tri ili pet revizija, u kojima će Vaša pomoć takođe biti potrebna.

Nema problema!

Ako ste se setili još neke ideje, koju nam niste ispričali tokom našeg prvog poziva a iskoristili ste sve revizije, nikada nije kasno da nam se obratite. Bićemo na par klikova i uvek težimo perfekciji.