Najbolji Sajtovi za Prodaju Nekretnina

Najbolji Sajtovi za prodaju nekretnina

Bilo da kupujete ili prodajete Vašu kuću, zgradu ili stan, ovi Najbolji sajtovi za prodaju nekretnina će Vam poći da to obavite brzo i uz samo par klikova.

Sajtovi za nekretnine su vrednovani po mesečnom broju poseta i po iskustvu koje su pružili našim sajtovničarima… Svi sajtovi za nekretnine imaju mane i prednosti na koje smo Vam ukazali…

Sajtovi za Nekretnine...

Sajtovni za Nekretnine

Roommateor je portal za prodaju i izdavanje nekretnina u najvećim gradovima Srbije.

Nastao je 2019. godine i najbrže se našao u vrhu pretraga. Tehničke karakteristike, jednostavan dizajn, brzina sajta su neke od prednosti sajta Roommateor koji velikom broju korisnika omogućava da što pre pronađu ono što traže. 

Pored vidljivosti na Google, tu je i velika viljdivost na društvenim mrežama gde ih prate internet korisnici iz cele Srbije. 

Trenutno je popularan i podkast o nekretninama koji su započeli. U podkastu, agenti za nekretnine dele korisne i zanimljive informacije o nekretninama koje nisu nigde drugde javno dostupne.

Roommateor prednosti...

Roommateor mane...

Najbolji sajt za kupovinu kuca

Portal za oglašavanje nekretnina, 4zida, je osnovan krajem 2011. godine, a 2016. godine je akviziran od strane renomirane IT grupacije Infostud

Sajt mesečno posećuje 1,2 miliona internet korisnika, ali to nije samo zbog kreativnog imena. Sajt nudi mnoštvo opcija i sa svojim usklađenim dizajnom je teško ne posetiti ga opet.

4zida prednosti...

4zida mane...

Njabolji sajt za nekretnine

Nekretnine.rs sa preko 55.000 oglasa su mesto gde žive kuće i stanovi. Svakog meseca preko 900.000 ljudi poseti preko 13 miliona stranica na njihovom Web Sajtu.

S obzirom da posluju od 2009. godine, sarađuju sa svim vodećim agencijama i investitorima sa teritorije Srbije.

Nekretnine.rs prednosti...

Nekretnine.rs mane...

Najbolji sajtovi za prodaju nekretna

Halo Oglasi, koji posluju već 25 godina, zaslužuju jednako visoku poziciju kao prethodnik na listi.

Sajt posećuje približno 3 000 000 onlajn korisnika mesečno, koji pored nekretnina, na sajtu mogu pronaći i automobil, alat, posao, …

 

Halo Oglasi prednosti...

Halo Oglasi mane...

Najbolji sajtovi za prodaju nekretna

Sasomange je onlajn oglasnik, koji se sastoji od internet portala i aplikacija, dostupnih i za iOS i za Android platforme.

Na Sasomange ćete pronaći šta god Vas zanima, uz mogučnost postavljanja neograničenog broja oglasa…

Sasomange prednosti...

Sasomange mane...

Možda će Vam se svideti...

Najbolji Sajtovi za Prodavanje Automobila