Najbolji Sajtovi za Prodavanje Automobila

Najbolji sajtovi za prodaju automobila

Momci, bilo da prodajete ili kupujete automobil, motor ili čamac, ovi Najbolji Sajtovi za Prodavanje Automobila će Vam pružiti i više nego dovoljno opcija! Zabavite se i nemojte reći ženi da smo Vam mi pokazali ove sajtove…

Kako prodati automobil?

Iako prodaja automobila može biti bolna jer se odvajate od Vaše bebice, vrlo često može biti i zastrašujuća.

Sam proces pronalaženja potencijalnog kupca u hitnim situacijama je veoma strensan, ali ako se potrudite, Vaš automobil prikažete u najboljem svetlu i proučite ovaj članak, sam proces će Vam biti znatno olakšan!

Evo kako da prodate automobil:

  • Idite na neke ili sve od ovde havedenih sajtova i napravite nalog.
  • Nakon što ste to obavili, možete postaviti slike Vašeg automobila. Poželjno bi bilo kada biste se potrudili oko slikanja automobila. Fotografišite ga iz svih uglova, postarajte se da je osvetljenje na mestu.
  • Popunite opis i tražene parametre. Nakon što završite sa fotkanjem, moražete da popunite Kontakt informacije, specifikacije vozila kao i sam opis. Potrudite se, budite gramatički korektni i idite u detalje.
  • Upeli ste! Potencijalni kupci su Vas kontaktirali i prodaja je obavljena.

Najbolji Sajtovi za Prodavanje Automobila...

AutoScout24 je najveće panevropsko onlajn tržište automobila sa preko 30 miliona korisnika mesečno, više od 43 000 partnera i oko 500 zaposlenih. 

Sa tržišnim prisustvom u 18 zemalja, AutoScout24 je zastupljen na svim važnim evropskim tržištima. Osnovan kao MasterCar AG u Minhenu 1998.

Sajt odlikuje vrhunska napredna pretraga uz koju mođete ići u detalje kao što su:

AutoScout24 prednosti...

AutoScout24 mane...

Polovni Automobili je najposećeniji domaći sajt za kupovinu i prodaju automobila, drugih vozila i rezervnih delova.

Sajt koristi izuzetno precizne metode petraživanja. Samim tim dok pretražujete traženi automobil, možete ući u detalje kao što su:

U okviru sajta nalazi se automatski kalkulator koji računa registraciju vozila na teritoriji Srbije.

Sajt polovniautomobili.com omogućava oglašavanje vozila i rezervnih delova, efikasno povezuje kupce i prodavce i pruža savete i informacije oko kupoprodaje vozila.

Polovni Automobili prednosti...

Polovni Automobili mane...

MojAuto poseti preko milion korisnika na mesečnom nivou i oni pregledaju preko 64 miliona strana. Aktivno je 140.000 oglasa od kojih je preko 26.000 u kategoriji polovnih automobila.

Detaljna pretraga obuhvata:

MojAuto prednosti...

MojAuto mane...

Možda će Vas zanimati...

Besplatni Programi za Crtanje Eksterijera