Dobrodošli u Našu Digitalnu Agenciju.

O NAMA

Oduvek isporučujemo samo vrhunski Web Dizajn, Seo i Logo Dizajn.

Ko smo mi?

Mi smo grupa, tim i porodica Web Dizajnera koji žive za digitalizaciju Balkana. Strastveno rešavamo biznis probleme naših klijenata tako što kreiramo zadivljujuće Web Sajtove.

Naša misija

Od samog osnivanja Sajtovnice, cilj koji cilja nam je bio digitalizacija Balkana, pod time samtramo kreiranje Web Sajtova, prikazivanje biznisa na Google mapama, visok Seo rang i kvalitetan Logo Dizajn. Ovo je osnovno digitalno prisustvo koje jedan biznis mora da ima. 

Čime se bavimo?

Naš Web Dizajn & Development

01.

Prvi Kontakt

Osećajte se slobodno da nas kontaktirate svakog dana. Biće nam drago da Vam pomognemo da ostvarite Vaše ciljeve.

 

02.

Kosultacija

Nakon što započnemo saradnju, pozvaćemo Vas kako bismo se detaljno upoznali sa Vama, Vašim ambicijama, ciljevima i nadama.

03.

Dizajn

Nakon što steknemo čistu sliku Vašeg poslovanja, ono što smo o Vama naučili prenećemu u piksele.

04.

Prvi Pogled

Nakon što je dizajniranje gotovo, biće nam drago da Vam pošaljemo naš dosadašnji rad kako biste ga pregledali.

05.

Revizije

U svakom od naših paketa nalaze se revizije. One Vam omogućavaju da izmenite sitnice koje Vam se ne dopadaju, kao što su boja, veličina slova, slike…

06.

Objavljivanje

Nakon Vašeg odobrenja i završenih revizija, biće nam drago da objavimo Vaš dugo iščekivani projekat.

Zašto Sajtovnica?

Istina je! Naš tim će nadmašiti sva Vaša očekivanja. To je nešto čime se mi ponosimo i nešto što bismo voleli da osetite.

Ako se desi da imate pitanja bilo koje vrste, od našeg procesa do stanja projekta, tu smo za Vas svakog dana od 08-21h. Biće nam drago da Vam pomognemo.

Vodimo se politikom da projekat nije kompletiran ako se Vi ne osećate zadovoljno, samim tim, jedino što nam zaista tnači je Vaš utisak.

Zapamtite, ne postoji previče pitanja, sve što želite da saznate, možete. Nikada Vam se nećemo javiti na telefon i učiti da se osećate posramljeno zbog Vaše radoznalosti.

Nakon što je sajt objavljen, toplo Vam preporučujemo SEO i strategije onlajn reklamiranja. Bez toga, nećete podići svest o Vašem Web Sajtu.

Autentičnost je još jedna od stvari kojom se naši Sajtovničari ponose. Nikada Vam nećemo isporučiti kopiju, stari sajt i bilo šta tome slično. Sve što napusti ruke naših Sajtovničara biće 100% originalno.

Statistika

Analitika kojom se ponosimo!

1
Zadovoljni Klijenti
1
Projekti u Razvoju
1 +
Sati Truda

Spremni ste da počnemo?

Odlično, naši Sajtovničari će se obradovati poverenju koje ste nam ukazali!