Održavanje Web Sajta

Održavanje Sajta

Bićemo odgovorni za zdravlje Vašeg web sajta.

Odrzavanje sajta je ključni aspekt uspešne i efikasne online prisutnosti. Bez redovnog održavanja, sajt može postati zastareo, spor, podložan bezbednosnim propustima i izgubiti svoju funkcionalnost. U skladu sa tim, održavanje sajta je vitalno za obezbeđivanje optimalne performanse, sigurnosti i funkcionalnosti.

Naša agencija za održavanje sajtova je tu da vam pruži profesionalne usluge održavanja kako biste imali miran um i mogli se fokusirati na vaše poslovanje. Uz našu stručnost i iskustvo, vaš sajt će biti uvek aktuelan, siguran i spreman za pružanje vrhunskog korisničkog iskustva.

Odrzavanje Sajta

Šta obuhvata Održavanje Sajta?

Održavanje Web Sajta je prilagodivo vašim potrebama. Kod nekih Web Sajtova najviše pažnje ćemo obraćati na dizajn detalje dok ćemo kod drugih sajtova više pažnje obratiti na sam sadržaj.

U slučaju da posedujete restoran, Vaš sajt bi po našoj preporuci trebao da ima jelovnik. Zbog inflacije ili drugih razloga, odlučili ste da podignete cene, kako bismo Vam olakšali, ponudili smo Vam mesečne usluge održavanja i ažuriranja Vašeg sajta. Sada svaki put kada biste hteli da na bilo koji način izmenite jelovnik ili bilo koji drugi deo sajta, uz jednu jednostavnu poruku ćemo Vam pomoći.

Drugi način na koji Vam održavanje može pomoći je čuvanje bezbednosti sajta.

Uz veoma česte pokušaje „hakovanja“ sajtova, od velike je važnosti da obratite posebdu pažnju bezbednost Vašeg sajta. Nikako ne bismo hteli da Vam neko ukrade sve podatke a potom ih proda. Za ovakve, doduše retke situacije, sajtoničari će uvek biti prvi na terenu za Vas!

Sajt Vam je pao, šta sad?

Recimo da je Google prestao da podržava verziju softvera koju koristite na sajtu, što se može desiti u bilo kom momentu, a s obzirom da Vi sami ne umete ga ažurirate, Vaš sajt se više ne prikazuje na internetu. Svi Vaši posetioci su razočarani i ne shvataju Vas ozbiljno.

Potom ste se setili da možete da pozovete sajtovničare, i problem rešite za samo par minuta.

Pogodnosti...

Odrzavanje Web Sajtova

01.
Bezbednost

Na ovo morate paziti! Od ključne je važnosti da provesionalci imaju Vaš sajt pod nadzorom 24/7 kako ne bi došlo do narušavanja Vaše bezbednosti. Iako se ove situacije viđaju retko, morate biti na oprezu. Neko je ivek spreman da proda Vaše podatke.

02.
Ažuriranje Sadržaja

Recimo da ste sad primetili da se na Vašem sajtu nalazi paragraf teksta koji više nije relevantan ili u kom se nalazi slovna greška, pozvali ste sajtovničare i onu Vaš problem rešili uz par klikova.

03.
Severska Greška

Dešava se, nije do Vas. Sajt Vam je pao i ne znate šta Vam je činiti, u redu je. S obzirom da Vam sajtovničari održavaju sajt ne morate da brinete. Bacamo se u akciju i Vaš sajt će ponovo sunkcionisati za samo par minuta

Odrzavanje Sajta - SAJTOVNICA
Zašto je održavanje sajta važno?

Održavanje je Neophodna Investicija

Održavanje Sajta je kao redovno posećivanje doktora.

Oni koji kod doktora idu radi prevetive će biti neuporedivo zdraviji od onih koji kod doktora idu samo kada je to neophodno.

-„Bolje sprečiti nego lečiti.“

Slike su nestale, linkovi ne rade, sajt Vam je pao… Sve ovo se može i Vama dogoditi u momentu kada to najmanje očekujete.

Kombinacija neše svakodnevne raspoloživosti i brzine delovanja su savršen spoj za zdravlje jednog Web Sajta.

Bićemo su svakom momentu na raspolaganju i spremni za akciju, jer najbolji doktori reaguju brzo.

Održavanje Sajta | Podrška 24/7

U Sajtovnici, primetićete da o Održavanju Sajta pričamo kao o brizi o pacijetnu.

Preventiva je najvažnija. U zavisnosti od toga koliko su naši pacijenti često pregledani, manje su im šanse da obole. U našem slučaju, što češće ažuriramo stanice na sajtovima naših klijenata, to će se manje nezgoda dešavati. Manje će Vam padati sajt, biće brži i pružaće bolje iskustvo korisnicima. Ako želite da saznate koliko je brz Vaš sajt, Google ima besplatnu alatku na kojoj to sa lakoćom možete da proverite.

S druge strane, ako do nezgoda dođe, uvek smo prvi na terenu kako bismo Vam što pre pomogli. Jedna od najvažnijih vrlina doktora je ta što reaguju veoma brzo. Naravno, mi nismo doktori, i nema potrebe za panikom. U digitalnom svetu i par dana je veoma brzo što se popravljanja sajtova tiče.

Odrzavanje Sajta - SAJTOVNICA
Izmene na zahtev | Revizije

S obzirom da ste izabrali sajtovničare da Vam na mesečnom nivou održavaju Sajt, uvek imate pravo na izmene na zahtev.

Ne sviđa Vam se jedan deo sajta, slika, ili je jednostavno ta sekcija zastarela, mi ćemo to uz par klikova rešiti. 

Izmene na zahtev mogu biti bilo šta, to im je i najveća prednost.

Posedujete online prodavnici i mejl adresa na koju Vam stižu porudžbnine je zastarela… Slučajno ste pronašli slovnu grešku na par mesta… Promenili ste cene na par proizvoda ili celokupnu ponudu…

Tu smo za sve sitnice i ne postoje premali detalji u Sajtovnici. 

Da li je održavanje sajta zaista neophodno?

Odrzavanje Sajta

Nakon što nas kontaktirate na office@sajtovnica.com i pošaljete nam link ka Vašem sajtu, dobićete iskrenu preporuku od naših sajtovničara.

Rećićemo Vam da li je održavanje zaista neophodno ili u Vašem slučaju preporučujemo druge opcije.

Jedan od scenarija u kojem ćemo Vas posavetovati za zasebno plaćanje ispravki na sajtu je u slučaju da se na sajtu nalazi malo sadržaja i da nemamo mnogo posla oko održavanja.

Zasebno plaćanje izgleda ovako… Primetili ste malu grešku na Vašem sajtu, jedan deo Vam se ne sviđa. Nazvali ste sajtovničare i dobili ste posebnu cenu za izvršenje tog zadatka. Još jednom, ovo preporučujemo kod izuzetno malih sajtova kod kojih ne vidimo poentu da primenjujemo metodu mesečnog plaćanja. 

Nemojte da pomešate zasebno plaćanje sa redizajnom sajta… Redizajn sajta je mnogo skuplji i podrazumeva čitav sajt, ne samo sekcije.

Ovim pristupom ćemo Vama sačuvati novac a nama ugled.

Odrzavanje Sajtova Cena...

Održavanje Sajtova Cena

Izuzetno je teško pretpostaviti kolika je cena održavanja Vašeg Web Sajta. Svaki sajt je jedna posebna kreacija koja je izrađena na poseban način.

Cena varira od mnoštva faktora kao što su:

  • Broj stanica
  • Sveobuhvatna količina sadržaja
  • Specijalni zahtevi za izmenu
  • Softver za izradu sajta (WordPress, HTML, …)

Svaki od navedenih faktora može da utiče na cenu Održavanja Sajta.

Kako biste dobili procenu za održavanje, link ka Vašem sajtu nam možete poslati na office@sajtovnica.com. U roku od 24h sajtovničari će Vam se javiti uz mesečnu cenu održavanja sajta.

Biće nam drago da budemo doktori za Vaš sajt!