SEO Optimizacija | #1 SEO

SEO Optimizacija

SEO Optimizacija |Osetite pun potencijal Vašeg Web Sajta

Uspeli ste! Dobrodošli u Sajtovnicu. SEO Optimizacija Sajta je specijalnost kojom se ponosimo.

Naši Sajtovničari su izuzetno posvećeni i spremni su da stave klijente na prvo mesto. Od početnog susreta do cilja, jedinstvena lična pažnja našeg tima držaće vas u toku dok se vaše iskustvo razvija. Mi nismo tipični štreberi, imamo žudnju za uspehom i strast za stvaranjem. Radujemo se mogućnosti da radimo sa vama na Vašem SEO projektu!

Pouzdana SEO optimizacija za unapređenje vašeg poslovanja

SEO Optimizacija Sajta

SEO Optimizacija Sajta igra ključnu ulogu u postizanju visoke vidljivosti i uspeha na internetu. U Sajtovnici, stručni tim SEO stručnjaka posvećen je pružanju visokokvalitetnih SEO usluga koje će pomoći vašem sajtu da se istakne među konkurencijom. Naša profesionalna usluga obuhvata sve aspekte SEO optimizacije, uključujući istraživanje ključnih reči, optimizaciju sadržaja, tehničku optimizaciju, izgradnju kvalitetnih povratnih veza i još mnogo toga.

Naš tim koristi najnovije alate i tehnike kako bi postigao vidljive rezultate i pomogao vam da se pozicionirate visoko na relevantnim pretragama. Verujemo u transparentnost i redovnu komunikaciju sa našim klijentima, pružajući vam detaljne izveštaje o napretku i rezultatima.

Ako ste spremni da unapredite svoj sajt i ostvarite veću vidljivost na internetu, popunite kontakt formular ispod ovog teksta i naš tim će vam se javiti u najkraćem mogućem roku. Radujemo se saradnji i pružanju vrhunskih SEO usluga koje će vašem sajtu doneti uspeh i rast.

Blank Form (#8)

Šta donosi SEO Optimizacija Sajta?

Ekspanzija Područja Poslovanja

Kvalitetno sprovedena SEO Stradegija direktno će uticati na ekspanziju Vašeg tržišta. Tehnike primenjene će Vam garantovano obezbediti pristup dosadašnjim ne-kupcima.

Veća Baza Klijenata

Kao posledicu proširenja Vašeg tržišnog onlajn prometa stići ćete veće baze klijenata sa kojima ćete raspolagati.

Povrat na Investiciju

Sada kada dobijate stotine i hiljade prometa mesečno, određeni procenat tih internet korisnika će se pretvoriti u Vaše verne, stalne klijente.

Šta je BLOG?

Blogovi su Stranice u Okviru Vašeg Web Sajta koje su kreirane kako bi informisale potencijalne klijente, ne da bi prodavale. Tako je, blogovi služe iskjučivo kako bi informisali čitaoce. 

Zašto su važni?

Ovo je vrlo često pitanje na koje imamo izuzetno jednostavan odgovor. -Daleko od toga da ne možete da imate benefit, samo ne možete blogove koristiti za propagiranje Vaše usluge ili proizvoda. 

Dozvolite da objasnimo. 

Blogovi su od kljucne važnosti zbog nečega što se zove Internet Autoritet. Internet Autoritet radi tako sto Web Sajt koji ima veću čitanost i vise Beklinkova (backlink) dobija veći Internet Autoritet. U prevodu, popularniji je. Web Sajtovi sa visokim Autoritetom imaju mnogo veću šansu da se ranguju visoko na Google-u. Tako da je od izuzetne važnosti da redovno pišete zanimljive i istinite blogove, kako biste ne samo pomogli korisnicima, nego kako biste stekli autoritet i imali mnogo bolji Google rang na svim stranicama Vašeg Web Sajta. 

Naravno da ćemo Vam mi davati smernice i uputstva kako da sačinite jedan čitan i zanimljiv blog. U ostalom, neko se možda zainteresuje za Vašu uslugu ili proizvod, i nakon pročitanog bloga kupi nešto od Vas. Nadamo se da je ovo pomoglo.

SEO Optimizacija Sajta - SAJTONVICA

SEO Strategija

Ako ste ikada radili SEO ranije, verovatno se nije dobro završilo jer u suprotnom, ne biste bili na ovoj stranici. Na to može uticati mnogo faktora, kao što je na primer loša SEO taktika. 

Ako vam se desilo da vam prošli SEO “stručnjak“ uruči papir na kome se nalazi broj Beklinkova, Organske trafike i broj klučnih reči koje će te imati na kraju meseca, odmah računajte da takva SEO Optimizacija neće doneti onu količinu rezultata koju zaslužuje Vaš biznis.

Dozvolite nam da objasnimo. Recimo da imate 20 godina i da odlučite da trenirate, da želite da dostignete neku određenu formu. Počeli ste da plaćate trenera, u našem slučaju SEO stručnjaka, da Vam pomogne u ostvarenju tog cilja. U vašoj grupi za trening se nalazi jedna gospođa od 80 godina koja isto želi da dostigne odrađenu fizičku spremnost. 

Da li Vi mislite da će ta ona moći da ima istu SEO taktiku, u ovom slučaju ima isti plan treninga i ishrane, kao i vi? -Naravno da ne.  

Zato je nemoguće efikasno primeniti istu SEO taktiku na različite Web Sajtove i na različite industrije. Moramo da kreiramo novi, prilagođeni plan koji će zasigurno obezbediti bolji rang na Google-u.

Svaki od naših SEO paketa pruža specijalnu taktiku koja će Vam dokazano poboljšati SEO rang. Još jedna prednost našeg SEO procesa je ta što ste stalno u toku sa dešavanjima. Uvek ćemo Vas obaveštavati o trenutim promenama koje vršimo na Vašem Web Sajtu, i nijednu promenu nećemo objaviti bez vaše saglasnosti.

Naša SEO Optimizacija Sajtova...

01.
100% Domaće!

Za razliku od drugih kompanija kojima se u podudi nalazi: Web Dizajn,  Logo Dizajn i SEO Optimizacija, mi kompletan proces izvršavamo u Srbiji. Tako je, od početka pa sve do predaje Vašeg projekta, Vaši podaci ne napuštaju Srbiju. Srpski SEO je nešto čime se mi ponosimo, i smatramo da je sadašnjost i budućnost digitalnog marketinga.

02.
SEO Garancija

U Sajtovnici vam pružamo jedinstvenu garanciju za naše SEO usluge. Ukoliko u prvih mesec dana ne postignemo značajan porast broja poseta na vašem sajtu, vratit ćemo vam novac i nastaviti raditi besplatno sve dok ne ostvarimo željene rezultate. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, stoga se možete osloniti na naš stručni tim i dokazane metode kako biste ostvarili vidljivost i uspeh na internetu.

03.
SEO strategije koje donose prave rezultate...

Ako ste ikada plaćacali SEO usluge ranije, velika je verovatnoća da Vam to iskustvo nije ostavilo lepo sećanje jer u suprotnom ne biste bili ovde. Postoji nekoliko razloga zašto SEO Optimizacija nije pružila zadovoljavajuće rezultate. Neki od njih mogu biti da ste zaposlili neiskusnog i nezainteresovanog SEO “stručnjaka“, dog je drugi i najčešći razlog taj što niste dobili specijalnu, prilagođenu taktiku vašem Web Sajtu. Ovo stalno viđamo. Uzmite za primer da ne mogu dve osobe različite starosti da imaju isti plan i program treninga.

To bi bilo neizvodjivo. Jedna osoba bi dobila fantastiščne rezultate, dok bi se druga povredila i osećala se još gore nago kad je krenula sa treniranjem. Zato naš tim, kojem je stalo do Vašeg SEO uspeha, pristupa svakom novom klijentu sa potpuno prilagođenom taktikom, koja će nakon određenog vremena doneti razultate o kojima ste do sad mogli samo da maštate. Radujemo se prilici da radimo sa Vama!

 
Bolji rang znači više poslovanja...​

Dobro ste pročitali. Činjenica je da će bolji i viši SEO rang doneti više prometa Vašem Web Sajtu, samim tim ćete povećati šanse da potecijalne klijente poretvorite u redovne, verne klijente. Počećete da se ističete od konkurencije i samim tim da postajete i dominantiji u svoj sektoru. Velike su verovatnoće da ćete zapaziti postepen rast broja poziva i interesovanja za Vaše poslovanje, za šta je, naravno, odgovoran naš SEO.

Ostvarite pozitivan povraćaj na ulaganja...​

Vreme je da ostvarite pozitivan povraćaj na ulaganja tako što ćete zaposliti vrhusnki tim za SEO. Budimo iskreni, od SEO Youtube tutorijala se ne dolazi na prvu stranicu Google pretrage. Za ostvarenje takvog cilja potreban je znatno veći napor. Zato je najbolje rešenje konsultovati se sa timom kojem je stručnost SEO Optimizacija. Uvek ćemo Vam biti na raspolaganju i radujemo se prilici da radimo sa Vama.

Istaknite se u odnosu na konkurenciju...

Ako zaposlite naš SEO tim, ne samo da radite na poboljšanju ranga Vaših web stranica, nego se u isto vreme izdvajate od konkurencije. Unapređenje umrežavanja ljudi putem interneta je doneo doprineo potpuno novom razmišljanju klijenata. Ako se ne pojavite u prvih pet mesta na Google-u, niste niko. Samo uzmite u obzir da prvi rezultat na bilo kojoj stranici sa rezultatima ostvaruje u proseku 91% klikova. Odatle drugi rezultat dobija 5.6% a treći 3.4% klikova.

Cene SEO Optimizacije...

SEO Optimizacija Sajta

Vaš sajt zaslužuje najbolju poziciju na pretrazi, a mi vam pružamo najbolje rešenje – profesionalnu SEO optimizaciju.

Prvi paket, nazvan Standard, nudi sveobuhvatnu SEO optimizaciju vašeg sajta, uključujući ključne reči, optimizaciju sadržaja i povezivanje. Ovaj paket se naplaćuje po ceni od €199 mesečno.

Drugi paket, nazvan Premium, dodatno nudi i poboljšanu strategiju link buildinga, što će dodatno povećati kredibilitet vašeg sajta i poboljšati njegovu vidljivost na pretraživačima. Ovaj paket se naplaćuje po ceni od €499 mesečno.

Kako bismo vam omogućili dodatne uštede, nudimo pripejd opcije koje smanjuju ukupan trošak na duže staze. Ako se odlučite za pretplatu na 6 meseci, dobićete 5% popusta, a ako se pretplatite na godinu dana, dobićete 15% popusta.

Naši SEO paketi su dizajnirani tako da odgovaraju potrebama i ciljevima svakog klijenta. Bez obzira da li se odlučite za standardni ili premijum paket, obe opcije nude istu kvalitetu usluge i pristup našim najboljim SEO stručnjacima. Razlika između dva paketa ogleda se samo u vremenu koje se ulaže u optimizaciju sajta.

Ako imate SEO cilj koji želite da postignete, naš standardni paket je izvrsna opcija. Ali, ako želite da brže dođete do cilja, naš premijum paket je savršen izbor. S obzirom na to da se razlika između ova dva paketa svodi na vreme, naš premijum paket će vam omogućiti da dođete do cilja 2,5 puta brže u odnosu na standardni paket.

Ako ste spremni za ozbiljnu SEO optimizaciju i želite da povećate svoju vidljivost na Google-u, kontaktirajte nas i zajedno ćemo napraviti plan za vaš uspeh.

Najčešće postavljana pitanja...

SEO Optimizacija

Ovde su samo neka od najčešće postavljanih pitanja vezanih za SEO Optimizaciju. U slučaju da niste pronašli odgovor na pitanje koje imate, osećajte se slobodno da nas kontaktirate putem Email-a na office@sajtovnica.com

SEO optimizacija (Search Engine Optimization) je proces poboljšanja vidljivosti vašeg sajta na pretraživačima kao što su Google, Bing i Yahoo. Cilj je da se vaš sajt pojavi među prvima na rezultatima pretrage kada korisnici traže ključne reči koje su relevantne za vašu industriju.

SEO optimizacija uključuje različite strategije i tehnike koje se primenjuju na sajtu kako bi se poboljšala njegova struktura, sadržaj, brzina učitavanja i druge ključne karakteristike. Kroz odgovarajuću optimizaciju, vaš sajt postaje privlačniji pretraživačima i korisnicima, što rezultira većim brojem poseta i boljim rangiranjem na pretraživačima.

Ključne komponente SEO optimizacije uključuju istraživanje ključnih reči, optimizaciju meta tagova, kvalitetan sadržaj sa relevantnim ključnim rečima, optimizaciju URL struktura, internu i eksternu link gradnju, poboljšanje korisničkog iskustva i još mnogo toga.

SEO optimizacija je važna jer omogućava da vaš sajt bude vidljiv ciljanoj publici i da privuče relevantne posetioce. Takođe, pomaže u izgradnji reputacije, povećanju konverzija i ostvarivanju poslovnih ciljeva.

U Sajtovnici smo stručnjaci za SEO optimizaciju i pružamo sveobuhvatne usluge koje će poboljšati vašu online prisutnost. Naš tim će razviti personalizovanu strategiju koja će optimizovati vaš sajt i omogućiti vam da se istaknete u online svetu.

Odgovor na ovo pitanje u velikoj meri zavisi od toga gde se danas nalazite,u kojoj meri je SEO Optimizacija ranije rađena i kakvi su vaši nivoi konkurencije.

Što se tiče potpuno novog Web Sajta, možemo da nagađamo do 3-6 meseci da biste se pojavili na prvoj stranici Google-a. Ali kao što smo ranije naveli, ogromnu ulogu igra Vaša konkurencija. Na primer, mnogo ćemo teže preuzeti reči od Vikipedije nego od prosečnih Web Sajtova koji nikada nisu čuli reč SEO Optimizacija.

Tokom tog vremena vaši potencijalni klijenti i promet će se postepeno i redovno povećavati, ali veliki dobici su tek kada se nađete u prvih 10 na Google stranici.

SEO je poput odlaska u teretanu. Nakon 12 meseci uzastopnog vežbanja i treniaranja, bićete u odličnoj formi, pa čak i ako prestanete na 3 meseca, održaćete se prilično dobro.

Međutim, vremenom će vaši rezultati pasti, pa ćete morati da se vratite u teretanu kako biste opet ušli u formu.

Društvene mreže su postale jedan od bitnih faktora za SEO. Nažalost, mi lično nećemo upravlajti vašim nalozima. Ali će nam tu biti potrebna Vaša pomoć.

Kad god Vam zatražimo, trebali biste da objavite traženi sadržaj na društvenim mrežama, da zamolite prijatelje da ga oni takođe objave i tako dalje. Sada sledi uzbudljiv deo. Mi Vam nikada nećemo diktirati na koji način da objavite sadržaj na društvene mreže, uvek ćete imati opciju da pustite mašti na volju i da na ozbiljan ali i kreativan način prezentujete sadržaj internet korsnicima.

Ne. Ali smo uvek Vama pri ruci ako želite da se prebacite na organsko rangiranje na Google-u, SEO.  Biće nam zadovoljstvo da radimo sa Vama.

NE. Nikada nećemo garantovati da će neko kupiti Vaš proizvod. Ogroman uticaj ima sama traženost Vašeg proizvoda, kvalitet usluge, cena, … Ono što ipak možemo da garantujemo je više trafike, bolji rang i više poseta vašem Web Sajtu. Zbog naših specijalnih i individuanih SEO planova i strategija, povećana trafika je zagarantovana, samo je pitanje vremena.

DA. Svakog meseca ćete dobijati SEO izveštaj o rangiranju koji prikazuje napredak Vaših Web Stranica u rezultatima Google pretrage. Ovo vam daje sigurnost u prvim mesecima da, iako možda još uvek ne vidite više telefonskih poziva, da zaista napredujete svake nedelje i da ćemo Vas dovesti do krajnjeg rezultata koji želite i koji zaslužujete.

Naš tim SEO stručnjaka dovešće Vas do najboljeg mogućeg položaja za vaše tržište i preplaviti Vaše poslovanje novim organskim prometom. Ponekad je mnogo bolje da se fokusirate na rangiranje svog preduzeća prema pravim ključnim rečima, nego samo na traženje prvog mesta na Google. Ako je #1 poziicija moguća pod pravim uslovima, daćemo sve od sebe da Vas odvedemo tamo. Kao što smo i ranije naveli, veliku ulogu igra Vaša trenutna konkurencija.

NE. Naša SEO Optimizacija je različita, ne samo po kvalitetu i rezultatima, nego i po načinu plaćanja. Mi smatramo da je najbolja opcija da se SEO Optimizacija plaća na mesečnim nivoima, iz prostog finansijskog razloga. Na kraju svakog meseca možete da prekinete našu SEO uslugu. Poslednja stvak koju želimo jeste da Vas prisilimo da nam plaćate.