Agencija za Web Dizajn

Web Dizajn Srbija

Ovo je Agencija za Web Dizajn koja pruža perfekciju…

Dobrodošli! Web Dizajn Srbija je samo jedna od specijalnosti naših Sajtovničara.

Naši Web Dizajneri su izuzetno posvećeni i spremni su da stave klijente na prvo mesto. Od početnog susreta do cilja, jedinstvena lična pažnja našeg tima držaće vas u toku dok se vaše iskustvo razvija. Mi nismo tipični Web Dizajneri, imamo žudnju za uspehom i strast za stvaranjem. Radujemo se da poslujemo sa Vama!

Agencija za Web Dizajn

Kada pričamo o Web Dizajnu, najveća prepreka na putu do zajedničkog kreiranja Web Sajta je cena Web Dizajna. Mnogi Web Dizajneri nadmašuju finansijske mogućnosti koje odgovaraju malim biznisima, i iz tih razloga naše Web Dizajn cene odgovara poslovanjima svih veličina. Bilo da imate malu prodavnicu, ili veliku kompaniju, u našem cenovniku pronaćićete Web Dizajn paket koji Vama odgovara.

Za razliku od drugih Agencija koje se bave Web Dizajnom, mi ceo proces izvršvamo 100% u Srbiji. Tako je, Web Dizajn je od početnog susreta, pa sve do predaje Web Sajta razrađivani u Srbiji.

Naš Web Dizajn tim je neumoran! Iz tog razloga, Vaša Web Stranica će biti isporučena u najkraćem vremenskom periodu. Iako vreme dizajniranja Web Sajta varira od obima Web Dizajn projekta pa do Vaših povratnih informacija, uglavnom Sajtove isporučujemo u vremenskom periodu od 3-5 nedelja.

Istina je! Naš moto je od samog osnivanja Sajtovnice do ovog momenta glasio: “Uvek isporuči više nego što je očekivano“. I zaista je tako. Naš tim se od samog početka vodio ovim citatom i konstanto premašivao očekivanja klijenata. Uz saradnju, uvek prelazimo preko svih prepreka. Spremni smo da istupimo iz naše zone komfora kako bismo Vam obezbedili vrhunski Web Dizajn, Logo Dizajn i Seo. Radujemo se našoj saradnji!

Sve je onlajn! Nemate potrebu da prekomerno izdvajate vreme. Nama je dovoljan jedan video poziv kako bismo oformili sliku Vašeg kompletnog biznisa. Tih 30 minuta – 1 h koje izdvojite za taj poziv će nam biti dovolji kako bismo zajedničkim snagama kreirali izvanredan Web Sajt. Ako se pitate preko koje aplikacije ili platforme će poziv biti održan, imamo više opcija- Skype, WhatsApp, Viber, Google Meet, Zoom, … Radujemo se i biće nam zadovoljstvo da radimo sa Vama.

Za razliku od drugih Digitalnih Agencija koje će nakon što počnu sa radom na Vašem projektu samo nestati, mi volimo da klijente družimo u dodiru sa dešavanjima u Sajtovnici. Znaćete za svaki novi korak koji načinimo ka realizaciji Vašeg projekta. Bićete upućeni u brzinu razvitka Vaše digitalne platforme i nećemo kriti ništa od Vas. Poslednja stvar koju želimo jeste da prikrivamo istinu od naših vernih klijenata.

PROCES...

Web Dizajn Srbija

01.
Prvi Kontakt

Osećajte se slobodno da nas kontaktirate svakog dana. Biće nam drago da Vam pomognemo da ostvarite Vaše ciljeve.

 

02.
Kosultacija

Nakon što započnemo saradnju, pozvaćemo Vas kako bismo se detaljno upoznali sa Vama, Vašim ambicijama, ciljevima i nadama.

03.
Dizajn

Nakon što steknemo čistu sliku Vašeg poslovanja, ono što smo o Vama naučili prenećemu u piksele.

04.
Prvi Pogled

Nakon što je dizajniranje gotovo, biće nam drago da Vam pošaljemo naš dosadašnji rad kako biste ga pregledali.

05.
Revizije

U svakom od naših paketa nalaze se revizije. One Vam omogućavaju da izmenite sitnice koje Vam se ne dopadaju, kao što su boja, veličina slova, slike…

06.
Objavljivanje

Nakon Vašeg odobrenja i završenih revizija, biće nam drago da objavimo Vaš dugo iščekivani projekat.

Responsive (prilagodljiv) Web Sajt je jedna od kategorija koju je neophodno da Web Dizajn projekat obuhvati kako bi bio potpun. Prilagodljiv Web Dizajn podrazumeva da je Web Sajt upotrebljiv i efikasan na svim uređajima, kao što su mobilni telefoni (Apple, Huawei, Samsung,…), tablet računari (Apple, Amazon, …), a ne samo desktop računari ili laptopovi.

Ne smemo da zanemarimo veliki procenat korisnika interneta koji pretražuju Vaše usluge ili proizvode preko njihovih mobilnih ili tablet uređaja. Iznenađujeće je što ovi korisnici čine više od 50% internet korisnika, što ima smisla obzirom da su mobilni telefoni i tableti pristupačniji i zastupljeniji među internet korisnicima. Imajući to u vidu, neophodno je da obratimo posebnu pažnju na mobilnu prilagodljivost tokom Web Dizajn procesa. Od klučne važnosti je da mobilni deo Web Sajta bude funkcionalan i operativan. To znači da Web Sajt nije samo vidljiv na ekranima manjih dimenzija već i da je lak za upravljanje, pregledan i brz.

Kao nova nezaobilazna stavka Web Dizajna postala je brzina učitavanja Web Stranica. Google više ne ranguje spore stranice na prvo mensto zato što pružaju nezadovoljavajuće korisničko iskustvo. Zbog toga danas samo vidljiv Web Dizajn nikad nije dovoljan kako bi se upotpunio utisak internet korisnika. Srećom, u sklopu svih naših Web Dizajn Cena ulazi i mobilna prilagodnjivost Vašeg Web Sajta koja će učiniti Vaš Web Sajt funkcionalnim, praktičnim i lakim za korišćenje.

Statistika

Analitika kojom se ponosimo!

1
Zadovoljni Klijenti
1
Projekti u Razvoju
1 +
Sati Truda
CENA...

Web Dizajn Srbija Cena

Svaki projekat je unikatan. Svaki Web Sajt je posebna kreacija. Iz tog razloga i Web Dizajn Cena varira od projekta do projekta.

Cena zavisi od mnoštva faktora kao što su hitnost izrade, animacije, broj stranica, specijalizovane funkcije kao što je “Log In” funkcija, i tako dalje…

Kako bismo Vam olakšali proces i skratili dileme, Sajtovničari su napravili Besplatan Upit koji Vam daje mogućnost za besplatnim vrednovanjem Vašeg Web Dizajn projekta.

Sve što je potrebno kako biste dobili procenu projekta jeste da popunite upit na naštoj Kontakt stranici. Potom, neko od sajtovničara će stupiti u kontakt sa Vama radi dalje diskusije.

ČESTA PITANJA...

Šta je Web Dizajn?

Ovde su samo neka od najčešće postavljanih pitanja vezanih za Web Dizajn. U slučaju da niste pronašli odgovor na pitanje koje imate, dobrodošli ste da nas kontaktirate na office@sajtovnica.com. 

Web Dizajn je kreiranje Web Lokacija i stranica koje odražavaju brend i informacije kompanije i obezbeđuju korisničko iskustvo. Izgled i dizajn su ugrađeni kao vitalni elementi bez obzira da li dizajnirate veb lokaciju, mobilnu aplikaciju ili održavate sadržaj na web stranici.

Naš standardni vremenski okvir je 1-5 nedelja za isporučivanje Web Dizajn projekta, ali vreme varira od vaših povratnih informacija, koliko vremena Vam je potrebno da nam obezbedite tekst/sadržaj… Sve ovo utiče na brzinu kreiranja Web Dizajn projekta. Revizije ili Vaše želje za izmenom, takođe igraju važnu ulogu u brzini dovršavanja.

Naravno. Naš Web Dizajn tim će Vam dati smernice kako biste mogli samostalno da izvršavate manje promene na Vašem Web Sajtu. Na primer: promena teksta, promena slika, izmena cena na vašoj Online Prodavnici, … Međutim, za sve ozbiljnije promene preporučujemo da zatražite našu pomoć. Mi Vam nudimo prepravke svih vrsta i obima sa dodatnim troškom od 20$ dolara po satu.

Apsolutno! Imati Web lokaciju prilagođenu mobilnim uređajima je važnije nego ikad! Trudimo se da vaš Web Sajt reaguje na ekranima svih veličina.

Smatramo da je najbolje da Vi obezbedite tekstualni sadržaj za svoj Web Sajt. Vi ste stručnjak za svoje poslovanje, pa je uvek najbolje da tekst potiče od Vas.

Vaši doprinosi i povratne informacije su od ključnog značaja za Web Dizajn proces i razvoja ove Web Stranice. Počećemo sa mnogo pitanja o Vašim potrebama, Vašim željama, Vašim ciljevima i očekivanjima od ovog Web Dizajn projekta. Radićemo sa Vama na razvoju pravog izgleda i funkcionalnosti za Vaš Web Sajt. Takođe tražimo da nam date uzorke, primere Web Stranica koje su Vam se svidele pre nego što započnemo Vaš Web Dizajn projekat. Zapamtite da je ovo Vaša Web Stranica i potrebna nam je Vaša pomoć i uputstva. Mi smo tim i radujemo se što ćemo čuti vaše ideje.

Tu smo da vam pomognemo koliko god vam je potrebno, a bićemo dostupni i nakon pokretanja Vaše nove Web Stranice. Naš tim se ponosi izgradnjom dugoročnog poslovnog odnosa sa našim klijentima i radujemo se mogućnosti da radimo na vašim budućim projektima ili da dodatno proširimo vašu Web Stranicu. Osećajte se slobodno da nam pošaljete E-Mail na sajtovnica@gmail.com i da zatražite pomoć ili postavite pitanje o svom projektu.

Ne, izgradnja Vaše Web Stranice ne uključuje mesečni SEO. Google može videti sve stavke koje dodamo na vašu Web Stranicu, uključujući tekst, fotografije i video zapise, ali to ne znači da ćete biti na prvom mestu. Mi, međutim, pružamo vrhunske mesečne SEO usluge koje se plaćaju i planiraju posebno, odvojeno od Web Dizajna. Ovde možete saznati više o našim SEO uslugama u Srbiji.

Mali ili veliki, Volimo ih sve! Bez obzira na to da li ste tek osnovali Vaš biznis ili ste u poslu 30 godina, Web Dizajn je neophodan process na putu ka uspehu i ostvarivanju snova. Mi se radujemo prilici da radimo sa Vama i da Vam pružimo nazaboravno Web Dizajn iskustvo!

Savršeno bi bilo kada biste Vi imali profesionalno odrađene slike Vašeg ambijenta ili Vašeg proizvoda, usluge. Naravno, ako je potrebno, pomoćićemo Vam u pronalaženju besplatnih slika sa Web Sajtova kao što su Pexels, Pixabay, Unsplash… Vaša odobrenja i smernice će biti poželjne za pronalaženje savršenih fotografija, grafika i vektora za ovaj Web Dizajn projekat. Radujemo se mogućnosti da radimo sa Vama!

Kontaktirajte nas na office@sajtovnica.com ili tako što ćete popuniti upitnik na dnu ovog teksta. Naši Sajtovničari će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Nakon pregleda Vaše poruke, zakazaćemo poziv za dalju diskusiju.

 
 
 
 

Besplatna Web Dizajn konsultacija...

Blank Form (#8)